Diensten

Metselwerken

Doe beroep op Manuel Pattyn – Algemene bouwwerken voor alle metselwerken. Wij bouwen uw schouw zoals u het wilt of staan in voor de realisatie van uw scheidingsmuren of bijgebouwen.Meer weten »

Vloeren

Uw woning of bedrijfspand verdient de beste afwerking. In de omgeving van Roeselare bekomt u die bij Manuel Pattyn – Algemene bouwwerken. Natuursteen of keramiek, wij staan voor u klaar.Meer weten »

Terrassen

Uw mooie tuinmeubilair komt pas goed tot zijn recht op een terras, aangelegd door Manuel Pattyn – Algemene Bouwwerken. Diverse realisaties in West-Vlaanderen getuigen van onze kwaliteit.Meer weten »

Opritten

Opritten vormen een belangrijk onderdeel van een woning of bedrijfspand. Dankzij onze superieure afwerking geeft de toegang tot uw pand een eerste positieve of professionele indruk.Meer weten »

Zwembaden

Manuel Pattyn – Algemene bouwwerken, realiseerde in Oost-Vlaanderen diverse zwembaden. Reken op onze expertise voor het uitgraven van uw zwembad maar ook voor het plaatsen van de wanden en folie en de afboording.Meer weten »

Stenen barbecues

Voor een tuin is een vaste stenen barbecue een zegen. Geen gesleep en steeds bij de hand. In geen tijd vormt uw barbecue een knusse hoek waar bij goed weer iedereen geniet gegrilde gerechten.Meer weten »

Badkamers

Uw badkamer, gerealiseerd door Manuel Pattyn – Algemene bouwwerken, is bestand tegen vochtigheid en het dagelijkse intensieve gebruik dat typisch is voor sanitaire ruimtes.Meer weten »

Wijnkelders

Uw zorgvuldig geselecteerde wijnen verdienen een uitgekiende en perfect gerealiseerde wijnkelder. Zo blijven uw topwijnen in een ideale omgeving rijpen en vormen ze morgen een streling voor de tong.Meer weten »
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this