Over ons

Over ons - Manuel Pattyn Algemene Bouwwerken

Manuel Pattyn Algemene Bouwwerken werd opgericht in 2004. Dankzij onze jarenlange ervaring, bieden wij een garantie in de aflevering van echte kwaliteitswerken naar uw wens. Op elk project, groot of klein, willen we trots zijn. Contacteer ons voor meer informatie.

Wij leverden al tal van projecten op in Vlaanderen. Aangezien een afbeelding meer zegt dan woorden, geven we u aan de hand van een uitgebreide galerij graag een kijk op onze projecten. Veel kijkplezier.


Missie

Manuel Pattyn Algemene Bouwwerken is voor elke bouwheer een partner die klaar staat met advies, begeleiding en een technisch volmaakte uitvoering van elk project, gerealiseerd met de juiste materialen in functie van elk type afwerking of  bouwwerk.

Visie

Als betrouwbare bouwpartner wil Manuel Pattyn Algemene Bouwwerken steeds, in overleg met bouwheer en architect, zoeken naar de beste oplossing voor elk bouwproject dankzij innovaties op vlak van materialen, isolatietechnieken en  technische uitvoeringen.

Management

Manuel Pattyn - ZAAKVOERDER
Als zaakvoerder is Manuel Pattyn duivel-doet-al. Reken op Manuel voor een perfecte uitvoering van uw project maar evengoed voor een stipte en vlekkeloze offerte en een dienst na verkoop volgens afspraak.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this