Badkamer renovatie of nieuwe badkamer?

Verrijk je woning met een stijlvolle, vochtbestendige badkamer die dagelijks intensief gebruik doorstaat. Ontdek tijdloze stijl en duurzaam comfort. Kies voor puur genot aan een ongeëvenaarde kwaliteit.

 

Wil je je badkamer vernieuwen? Of wil je een badkamer in je nieuwbouw woning installeren?

Wij verzorgen uw gehele of gedeeltelijke badkamer renovatie tot in de puntjes, we plaatsen wandtegels, muurtegels en vloeren. We plaatsen de kranen, douches, wc's, hangtoiletten en sanitair. We verzorgen de elektriciteit en verlichting.

Contacteer ons vandaag nog voor je badkamer renovatie.

Badkamers waar we fier op zijn

Manuel Pattyn leverde uitstekend werk met onze badkamerrenovatie. De communicatie was top, het werk werd op tijd afgerond en het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. We zijn zeer tevreden met hun professionaliteit en vakmanschap.

Emma

Onze badkamer ziet er weer prachtig uit dankzij Manuel Pattyn en zijn team. Ze hebben de tegels op een schitterende manier opnieuw gelegd, met oog voor elk detail. We bevelen hen ten zeerste aan voor wie op zoek is naar kwaliteit en goede service

Liam

Manuel Pattyn heeft onze oude badkamer omgetoverd tot een waar paradijs. Het hele proces verliep soepel en professioneel, en het resultaat is adembenemend. We zijn ontzettend tevreden en zullen zeker anderen aanraden om met hen in zee te gaan.

Sophia

Wil je gaan bouwen, verbouwen of renoveren? We helpen je graag met het verwezenlijken van je plannen.