Een zwembad of zwemvijver aanleggen?

Wij begeleiden u bij het realiseren van uw zwembad of zwemvijver. Of het nu gaat om aanleg of renovatie we helpen u bij het verwezenlijken van uw droomzwembad.

 

Zwemmen in je eigen zwembad of zwemvijver? 

Je kunt met een gerust hart het realiseren van een zwembad aan ons overlaten. Wij garanderen een perfecte aanleg van jouw zwembad of zwemvijver in de tuin. Onze begeleiding omvat het volledige bouwproces, van het graven van de put tot het afwerken van de rand met arduin, evenals het aanleggen van het terras rondom het zwembad.

Contacteer ons vandaag nog voor de aanleg van je zwembad of zwemvijver.

Zwembaden waar we fier op zijn

Expertise, oog voor detail en toewijding resulteerden in een verbluffend zwembad dat onze verwachtingen overtreft. We zijn ontzettend tevreden en bevelen Manuel zonder twijfel aan!

Dirk

We zijn erg tevreden met het werk van Manuel Pattyn aan ons nieuwe zwemvijver. Zijn professionaliteit en oog voor detail waren opmerkelijk. Het resultaat overtrof onze verwachtingen en we genieten volop van onze prachtige zwemvijver.

Evelyn

Manuel Pattyn heeft ons bestaande zwembad omgetoverd tot een luxe oase. Zijn expertise en streven naar perfectie waren duidelijk zichtbaar in het hele renovatieproces. We zijn zeer onder de indruk van zijn werk en raden hem zeker aan voor zwembadrenovaties.

Sophie

Wil je gaan bouwen, verbouwen of renoveren? We helpen je graag met het verwezenlijken van je plannen.