Wil je een terras aanleggen?

Geef je buitenruimte een upgrade met onze professionele terrasaanleg. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en gebruiksgemak. Met hoogwaardige materialen, natuursteen, arduin of keramische tegels, zorgen we voor terrassen die indruk maken.

Een terras in natuursteen, arduin of keramische tegels? 

Wij plaatsen alle type tegels: van mozaïek tot groot formaat XXL-tegels, zowel keramisch als natuursteen. Je kan bij ons niet alleen terecht voor een terras achter je woning, ook rond poolhouses, aan zwembaden of onder vrijstaande terrasoverkappingen zorgen wij voor het perfecte terras.

Contacteer ons vandaag nog voor je nieuwe terras.

Terrassen waar we fier op zijn

Een zonneterras van 6 op 6 meter? Geen probleem voor Manuel. Fundering, klinkers en afwatering perfect afgewerkt. We genieten nu dagelijks van onze prachtige tuin dankzij Manuel's vakmanschap.

Jurgen

Manuel Pattyn heeft onlangs ons terras in de tuin aangelegd en we zijn absoluut tevreden met het resultaat. Zijn team was professioneel, vriendelijk en efficiënt. Manuel gaf waardevol advies over het ontwerp en materialen, en het eindresultaat is verbluffend.

Noah

Wij zijn zeer blij dat we Manuel Pattyn hebben gekozen om ons terras aan te leggen. Manuel was zeer betrokken bij het project en zorgde ervoor dat alles volgens plan verliep. Ons terras ziet er geweldig uit en we kunnen niet wachten om er deze zomer van te genieten. Bedankt, Manuel!

Ethan

Wil je gaan bouwen, verbouwen of renoveren? We helpen je graag met het verwezenlijken van je plannen.