Een vloer leggen in je keuken, woonkamer of leefruimte?

Wij leggen hoogwaardige vloeren. Ontdek de ideale mix van stijl en duurzaamheid met natuursteen of keramiek, perfect voor onder andere uw keuken en woonruimte. Wij leveren oplossingen die aan al uw vloereisen voldoen.

 

Is je vloer aan een update toe? 

Wij leggen je vloer in alle soorten tegels: keramiek, natuursteen, cementtegels, klinkers of mozaïek zowel voor nieuwbouw als renovatie.

We zorgen voor het egaliseren en opschuren van je vloer. We vervangen de tegels of leggen chape. Wil je vloerverwarming installeren? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Contacteer ons vandaag nog voor je nieuwe vloer.

Vloeren waar we fier op zijn

We zijn enorm blij met de vloer die Manuel Pattyn recent heeft gelegd. Zijn team was professioneel, vriendelijk en efficiënt. De nieuwe vloer ziet er prachtig uit en straalt vakmanschap uit. We raden hen ten zeerste aan!

Olivia

Manuel Pattyn heeft onze vloer gelegd met precisie en oog voor detail. Hij luisterde naar onze wensen en leverde precies wat we wilden, en zelfs meer! Dankzij Manuel genieten we nu van een prachtige vloer waar we trots op zijn.

Ruben

De vloer ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook van uitstekende kwaliteit. We zijn zeer tevreden met het resultaat en zouden Manuel aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een vloerlegger van topkwaliteit.

Isabel

Wil je gaan bouwen, verbouwen of renoveren? We helpen je graag met het verwezenlijken van je plannen.