Je eigen wijnkelder laten aanleggen?

Of u nu kiest voor een compacte wijnopslagruimte of een complete wijnkelder, wij begeleiden je bij het bouwen van een duurzame en stijlvolle wijnkelder. Geniet met uw gezelschap van onvergetelijke momenten in de charmante ambiance van uw wijnkelder.

Uw wijn koel bewaren in je eigen wijnkelder? 

Wil je een wijnkelder waar je met vrienden of familie kan genieten van een heerlijk glas wijn? Of wil je een wijnkelder die je puur als wijnopslagruimte gebruikt? We bouwen je wijnkelder op maat en zorgen voor de vereiste ventilatieroosters in de ruimte of een ventilatiesysteem. Zo kan je wijn optimaal rijpen.

Contacteer ons vandaag nog voor je eigen wijnkelder.

Wijnkelders waar we fier op zijn

Manuel Pattyn heeft onze droomwijnkelder werkelijkheid gemaakt. Zijn unieke ontwerp heeft een prachtige ruimte gecreëerd waar we trots op zijn. We kijken ernaar uit om onze wijncollectie te koesteren in deze schitterende omgeving!

Nico

We hebben nu een prachtige wijnkelder die onze stoutste verwachtingen overtreft. Manuel heeft een ruimte gecreëerd waar elke fles tot zijn recht komt. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en kunnen niet wachten om onze vrienden uit te nodigen voor een proeverij!

Lucas

Dankzij de expertise en toewijding van Manuel Pattyn is onze wijnkelder getransformeerd in een ruimte die niet alleen praktisch is, maar ook oogverblindend mooi. We zijn enorm tevreden met het resultaat en kijken ernaar uit om onze favoriete wijnen in deze prachtige omgeving te bewaren en te degusteren.

Anna

Wil je gaan bouwen, verbouwen of renoveren? We helpen je graag met het verwezenlijken van je plannen.