Een oprit aanleggen?

Een doordachte oprit combineert functionaliteit en esthetiek. Of het nu gaat om een waterdoorlatend ontwerp of de tijdloze charme van klinkers en kasseien, wij zorgen voor een duurzame bestrating die perfect past bij uw levensstijl.

Wil je een oprit laten aanleggen?  

Wij laten niets aan het toeval over om de perfecte oprit aan te leggen. We kunnen je oprit aanleggen in stijlvolle (beton)klinkers., kasseistenen of  megategels. Wil je een waterdoorlatende oprit kies dan voor ecco gravelplaten in combinatie met grind.

Contacteer ons vandaag nog voor de aanleg van je oprit.

Opritten waar we fier op zijn

We zijn super blij met het werk van Manuel Pattyn aan onze oprit. Manuel raadde aan om een waterdoorlatende oprit te installeren, wat perfect werkt voor ons. Het ziet er fantastisch uit en we zijn echt blij dat we voor Manuel hebben gekozen.

Lotte

We zijn echt tevreden over de service van Manuel Pattyn voor onze oprit. Manuel heeft het project binnen de afgesproken tijd afgerond en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Dankzij Manuel hebben we nu een duurzame en mooie oprit waar we trots op zijn.

Hans

Recent legde Manuel Pattyn onze oprit aan. We kozen in overleg met Manuel voor klinkers waardoor er een naadloze overgang is naar de voordeur. We zijn erg blij dat we voor Manuel hebben gekozen.

William

Wil je gaan bouwen, verbouwen of renoveren? We helpen je graag met het verwezenlijken van je plannen.