Heerlijk genieten van je barbecue of buitenkeuken met vrienden en familie

Of het nu gaat om een compacte baksteenoven voor op het terras of een volledige buitenkeuken, we helpen u met het metselen van een duurzame en stijlvolle barbecue. Samen met uw gezin, vrienden, familie genieten van onvergetelijke momenten in de buitenlucht.

Een gemetste buitenkeuken, pizza oven of bbq?  

Er is niets gemakkelijker dan een barbecue die je nooit hoeft uit te halen of weg te zetten. Een gemetste barbecue is een goede keuze die je toelaat om gezellig als open haard te gebruiken. Zo hou je het nog even langer warm rond het vuur en praat je nog lang voort met je familie en vrienden. Barbecue of buitenkeuken? Aan jou de keuze.

Contacteer ons vandaag nog voor je gemetste barbecue.

Buitenkeukens waar we fier op zijn

Manuel Pattyn heeft onze barbecue met zorg en vakmanschap gebouwd. Het resultaat is gewoon fantastisch. We kunnen niet wachten om vrienden uit te nodigen voor gezellige avonden bij de barbecue!

Oliver

Onze nieuwe buitenkeuken, gerealiseerd door Manuel Pattyn, is een echte blikvanger. Een prachtige toevoeging aan onze tuin. We zijn erg blij met het eindresultaat en kunnen niet wachten om ervan te genieten!

Petra

Dankzij Manuel Pattyn kunnen we nu heerlijk koken en tafelen in de buitenlucht. Zijn vakmanschap is subliem en dat zie je in elk detail van de keuken. We zijn ontzettend blij met het resultaat en kijken ernaar uit om er vele zalige momenten te beleven.

Daan

Wil je gaan bouwen, verbouwen of renoveren? We helpen je graag met het verwezenlijken van je plannen.